Nieuws

Ingenico introduceert Ingenico One, een Omni-Channel- pakket voor winkeliers in de Benelux

Ingenico Group, wereldwijd marktleider op het gebied van probleemloze betalingen, lanceert vandaag Ingenico One, een omni-channel-pakket dat het managen van diverse verkoopkanalen vereenvoudigt, meer inzicht biedt in de prestatie van deze kanalen en tijd en moeite bespaart.

Lees meer

Nieuwe webshop ROB

Liefhebbers en fijnproevers kunnen al 70 jaar rekenen op Rob. Het bedrijf staat bekend om zijn selectie van verfijnde producten en zijn samenwerking met de beste fabrikanten.

Lees meer

Producenten willen aan consument verkopen via nieuw digitaal platform

Een aantal grote producenten, zoals Mars, Unilever en Reckitt Benckiser, hebben zich aangesloten bij een nieuw Brits digitaal platform dat hen toelaat rechtstreeks aan de consument te verkopen. 

Lees meer

Webshops zoeken personeel voor eindejaarsperiode

Door de groei van de onlineverkoop is het voor webshops steeds moeilijker om voldoende tijdelijk personeel te vinden voor de eindejaarsverkoop. Dit jaar blijkt het bijzonder problematisch te zijn. Niet alleen de groeiende e-commerce speelt een rol maar ook het feit dat de werkloosheid afneemt door de economische heropleving heeft een invloed.

Lees meer

De Belgische website die weerstand biedt aan Booking en Airbnb

Ardennes-Etapes werd opgericht in 2002 en is een pionier in het online boeken van vakanties. Vijftien jaar later stelt de site ruim 60 mensen te werk. Deze Waalse KMO blijft groeien op een markt die gedomineerd wordt door gespecialiseerde spelers als Belvilla en internationale spelers als Booking of Airbnb.

Lees meer

De apotheek oude stijl is gedoemd om te verdwijnen

Sinds 2000 daalt het aantal apothekers. België telt er nog 4.954, ofwel één apotheek op 2.220 inwoners. Veel andere Europese landen doen het met nog minder. Maar net zoals de stoommachine aan de basis lag van de industriële revolutie, is het internet de motor van een digitale revolutie op de beschermde farmaciemarkt.

Lees meer

GfK: meer concurrentie op markt voor online mode

Bijna een kwart van elke euro die aan mode besteed wordt, wordt tegenwoordig online uitgegeven. Met een groei van 30 procent is de online fashion markt in de afgelopen 12 maanden opnieuw flink gestegen. Dat blijkt uit onderzoek van GfK onder ruim 5.000 respondenten.

Lees meer

Booking.com: ‘2018 wordt het jaar van de technologie in travel'

In 2018 zullen kunstmatige intelligentie en digitale technologie de manier veranderen waarop consumentenonderzoek doen, reserveren en reizen beleven. Dit stelt Booking.com op basis van onderzoek onder meer dan 18.000 internationale reizigers.

Lees meer

Zakelijke versie Facebook telt 30.000 klanten

In het afgelopen jaar is Workplace, de zakelijke versie van Facebook, gegroeid naar 30.000 klanten, oftewel bedrijven die het platform als intern communicatiekanaal gebruiken. Dat is een verdubbeling ten opzichte van een half jaar geleden.

Lees meer

Amazon treft voorbereidingen voor online apotheek

Amazon lijkt een nieuwe markt te willen betreden: die van voorgeschreven geneesmiddelen. De retailer heeft in diverse Amerikaanse staten vergunningen aangevraagd en ook gekregen als groothandel in receptmedicijnen.

Lees meer