Nieuws

CrossBorder Top 30 bedrijven bekend

Voor de tweede keer brengen Twinkle en Dexport in kaart welke Nederlandse online verkopers het hardst groeien over de grens. Voor de ranking in de CrossBorder Top 30 is de (procentuele) internationale omzetgroei van vorig jaar maatgevend. 

Lees meer

Cre@ctiv start met eigen webshop

Het Mechelse digitaal marketingbedrijf Cre@ctiv dat al jaren ervaring heeft met het bouwen van websites en webshops voor anderen gaat nu zelfs van start met SurpriseYourPet.be.

Lees meer

Van der Waay lanceert nieuwe website met webshop voor onderdelen

Van der Waay heeft een nieuwe, meertalige website met een webshop gelanceerd. In de webshop kunnen klanten snel en eenvoudig onderdelen voor hun machines bestellen. Van der Waay levert de machines - voor het reinigen, krijten, onderhouden en repareren van kassen - en hun onderdelen wereldwijd aan tuinbouwondememers en loonwerkers.

Lees meer

Storesquare mikt op 1 miljoen bezoekers

Sinds de start in februari 2016 is Storesquare uitgegroeid tot één de grootste Belgische start-up in e-commerce. Steeds meer handelaren willen participeren in het bedrijfje en het boomende assortiment trekt ook steeds meer consumenten aan. 

Lees meer

Omzet Alibaba Group groeit 53 procent

Veel meer Chinezen zijn veel meer verschillende artikelen via internet gaan kopen, overwegend via de mobiele telefoon. Dat is in het kort de simpele verklaring voor de robuuste omzetgroei van de Alibaba Group. De verkopen stegen met 53 procent, 6,4 miljard euro.

Lees meer

Amazon stopt Europese dvd-verhuurservice

Amazon trekt de stekker uit zijn dvd-verhuurdienst Lovefilm in Groot-Brittanië en Duitsland, de enige Europese landen waar het programma beschikbaar was. De populariteit van streamingsdiensten trekt teveel klanten weg bij het huurabonnement.

Lees meer

BeCommerce Mobile Summit #6 - 20/09/2017

The 6th edition of the BeCommerce Mobile Summit is the very first mobile summit with a focus on omni-channel! 

The new generation of consumers is more and more heading towards mobile commerce and making purchases from their smartphones. Companies are always working on providing new developments to fulfil these consumer needs and to improve the purchasing experience.

Lees meer

De toekomst van omnichannel retail volgens Ronald Boeckx, afscheidnemend CEO bij e5 mode

Het lanceren van een webshop voor bloemen in 1999 was de eerste stap van Ronald Boeckx in de fascinerende wereld van het internet. Het revolutionaire business model van “Aquarelle”, waardoor verse bloemen in een geschenkdoos geleverd werden in verschillende Europese landen heeft de sector wakker geschud. Daarna heeft hij vanuit een alliantiemodel nieuwe start ups als “Cadofrance” en “Royalgifts” gelanceerd, waar wereldwijd klanten, producten en logistieke oplossingen gekoppeld werden. 

Lees meer

Facebook gaat met 2dehands.be concurreren

Facebook zet verdere stappen in e-commerce met de uitbreiding van zijn Marketplace naar 17 nieuwe Europese markten, waaronder ook de Benelux. Marketplace is een onderdeel van het sociale netwerk waar Facebook-gebruikers gratis tweedehandsspullen kunnen aanbieden. 

Lees meer

Maison Lab en La Bottega lanceren online pop-upcollab

Twee Limburgse ondernemingen van formaat bundelen hun krachten. Gedurende zes maanden kan namelijk de herfst-wintercollectie ’16/’17 van de high end conceptstore La Bottega shoppen op de webshop Maison Lab. En dat aan de helft van de prijs, uiteraard!

Lees meer