Nieuws

Afspraak op 28 juni voor de 6e editie van Enjeux Ecommerce

Op 28 juni dit jaar organiseert Fevad, de Franse federatie voor e-commerce en afstandsverkoop, Enjeux E-commerce. Op dit evenement verzamelen elk jaar in het hartje van Parijs de meest invloedrijke personen uit de e-commerce rond digitale transformatie en digitalisatie van de handel.

Lees meer

Drive à la française bevestigd succes met meer dan 4000 afhaalpunten

Drives? Dat zijn de 4.036 websites die in mei 2017 in Frankrijk werden geïdentificeerd in de databank Nielsen TradeDimensions. 3148 ervan zijn click & drive, afhaalpunten van distributeurs voor online boodschappen met een aparte parkeerplaats en afhaalzuilen. Vandaag stellen meer dan 88 % van de grote hypermarkten (met verkooppunten van meer dan 6.500 m²) de drive-oplossing voor aan hun klanten.

Lees meer

Adyen verwerft bankvergunning

Adyen heeft, naar nu blijkt, eind april een bankvergunning voor rekeningen, bankleningen, betaaldiensten, het uitgeven en beheren van andere betaaldiensten, buitenlandse valuta en het uitgeven van elektronisch geld, verworven.

Lees meer

Zalando: Kosten same day delivery naderen regulier tarief

Het maakt bij Zalando, qua kosten, binnenkort niet meer uit of een klant zijn bestelling pas morgen of vandaag al wil ontvangen. De verzendkosten van same day delivery naderen die van standaard pakketpost.

 

Lees meer

PostNL in meubelbezorging

PostNL neemt JP Haarlem Delivery over, een full service dienstverlener op het gebied van bezorging en montage van meubels. Daarmee stapt de pakketvervoerder in de hoogwaardige dienstverlening in het bezorgen en monteren van meubels bij consumenten thuis.

Lees meer

Meet Magento Belgium

Belgian evening (Belgian Beer and Fries!), Business Tracks, Technical Tracks and a Contribution Day. Those are the elements for the Meet Magento event in Belgium. Get tips and tricks from 32 speakers and boost your Magento Commerce knowledge. Get inspired by other merchants and talk to e-commerce experts. Visit: www.meet-magento.be and get your early bird ticket!

Lees meer

Amazon koopt Amerikaanse supermarkt Whole Foods

Amazon wordt de concurrent van Ahold Delhaize. Het koopt de Amerikaanse supermarktketen Whole Foods Market. De deal is 13,7 miljard dollar waard (12,3 miljard euro).

Lees meer

Coolblue zet aanval in op Franstalig België

Het gaat om een belangrijke stap voor het Nederlandse e-commercefenomeen, dat na meerdere jaren van snelle groei 2.500 werknemers telt. Niet alleen wil Coolblue zo zijn tweede markt, België, versterken, de expansie naar Franstalig België zal ook uitwijzen of de interne organisatie met meer dan één taal kan omgaan.

Lees meer

Google duikt onder in de mode met We Wear Culture

Na meer dan een jaar hard werken heeft de Amerikaanse reus Google op 8 juni de wereldwijde lancering aangekondigd van het project We Wear Culture
Dankzij de technologieën van de Amerikaanse groep kunnen bezoekers via de website de mode van binnenuit ontdekken, de achterliggende mechanismen begrijpen en alles te weten komen over kleding.

Lees meer

eBay wijdt speciale corner aan grote maten

eBay wil zijn aanbod voor grote maten in Frankrijk beter organiseren. Dergelijk artikelen waren altijd al beschikbaar op de website, maar er werd niet gericht over gecommuniceerd, noch kregen ze een speciale ruimte toebedeeld.

Lees meer