Nieuws

Argenta maakt zich klaar voor digitale inhaalrace

Argenta zwoer lang bij het bakstenen kantoor, maar springt nu toch op de digitale trein. De spaarbank bereidt de online verkoop van financiële producten voor, zonder tussenkomst van de kantoorhouder.

Lees meer

CEO Xavier Bouckaert doet toekomstplannen van Roularta Media Group uit de doeken: “Storesquare is uniek”

Roularta schakelt een versnelling hoger met Storesquare. Dit ecommerceplatform moet dé Belgische uitdager worden van bol.com. De mediagroep mikt op minstens één miljoen bezoekers in december.

Lees meer

RTL neemt Adfactor over

RTL neemt een meerderheidsbelang van 60 procent in het Nederlandse Adfactor. Het Haagse bedrijf heeft zich gespecialiseerd in digital content marketing en heeft een uitgebreid netwerk van influencers en content makers.

Lees meer

Apple geeft iOS11, watchOS4 en tvOS11 vrij

Apple heeft zojuist iOS 11 voor de iPhone, iPad en iPod touch vrijgegeven, evenals watchOS4 en tvOS 11. Over een week is ook macOS High Sierra beschikbaar voor Macs.

Lees meer

Essent lanceert het peer-to-peer platform Ellyn

Ellyn is een digitale oplossing die bedrijven en zonne- en windparken zichtbaar aan elkaar koppelt. Met dit platform geeft Essent ondernemers ieder kwartier inzicht welk door hun gekozen park de duurzame energie heeft opgewekt die zij hebben gebruikt.

Lees meer

Google wil veiling voor prijsvergelijkers op zijn platform

Google kreeg deze zomer een torenhoge boete opgelegd omdat het concurrerende productvergelijkers benadeelde. Tot nu toe was het zo dat gebruikers die via de zoekmachine van Google zochten op bepaalde producten, bovenaan de pagina een product-overzicht zagen staan van Google Shopping. Googles eigen vergelijkingssite kwam daarbij prominenter in beeld dan concurrerende vergelijkingssites.

Lees meer

Apple Pay Cash uitgesteld

Apple Pay Cash, het nieuwe betaalsysteem van Apple, is vandaag nog niet beschikbaar voor iOS en watchOS4. De systeemsoftware voor iPhones, iPads en Apple Watch wordt vanavond officieel uitgerold.

 

Lees meer

De online-consument ziet sterren

Webshops hebben het belang van customer reviews voor hun verkoop al lang begrepen. Aangezien ze er niet kunnen op rekenen dat je als klant spontaan een review invult, krijg je kort na de levering van je aankoop vaak een e-mail met de vraag om een beoordeling in te vullen.

Lees meer

Aliexpress.com tweede in Nederlandse ranglijst e-commerce sites

Marktplaats.nl is met 4,5 miljoen bezoekers per maand verreweg de populairste e-commerce website onder Nederlanders, zo blijkt uit onderzoek van online marketingplatform SEMrush naar de bezoekerstatistieken van alle Nederlandse e-commerce websites in juli 2017. De tweede op de lijst is pas echt verrassend: het door Alibaba beheerde Aliexpress.com.

Lees meer

200 miljoen actieve gebruikers voor Pinterest

Pinterest heeft nu 200 miljoen actieve maandelijkse gebruikers. De grootste groei wordt gerealiseerd buiten de VS. Daarom wil Pinterest meer regionale versies maken van Pinterest, Veertig procent van de gebruikers bestaat inmiddels uit mannen.

Lees meer