Nieuws

GLS: FlexDeliveryService gaat Europees

De logistieke dienstverlener GLS heeft zijn internationale FlexDeliveryService naar in totaal twaalf landen uitgebreid, wat ook nieuwe leveringsmogelijkheden biedt vanuit België. De e-shoppers in die landen worden voortaan op de hoogte gehouden van de leverstatus van hun pakketten, en kunnen bovendien kunnen kiezen waar en wanneer ze hun pakket willen ontvangen, ongeacht in welk land ze het hebben besteld.

Lees meer

Gen Z verslingerd aan YouTube

Generatie Z, kinderen geboren tussen pakweg 1996 en 2010, blijken verslaafd aan YouTube. De helft kan naar eigen zeggen ‘niet zonder’. Het kanaal blijkt zelfs populairder dan Instagram, Facebook en Snapchat.

Lees meer

Partnerschap Farfetch en Condé Nast betekent einde van Style.com

E-tailer Farfetch is een partnerschap aangegaan met content provider Condé Nast om zijn consumenten voortaan een innovatieve, naadloze shopping ervaring te kunnen bieden. Deze aanpak past perfect in het doel van de luxeretailer om ’s werelds grootste online modeplatform te worden.

Lees meer

Voor het eerst groeit ecommerce in Wallonië sneller als in Vlaanderen

De online uitgaven in Wallonië gedurende het eerste kwartaal van 2017 zijn met meer als 10 procent gestegen tegenover dezelfde periode vorig jaar. Voor Vlaanderen was dit 4.5 procent, wat de online Belgische uitgaven voor dit eerste kwartaal van 2017 op 2,44 miljard euro brengt. De Belg blijft fan van online shoppen. Vooral diensten zoals vliegtuigtickets en accommodatie blijven extreem populair online. Dit blijkt duidelijk uit de recentste cijfers van BeCommerce Market Monitor.

Lees meer

TradeTracker lanceert Real Attribution, het eerste en enige netwerk met attributie binnen het affiliatekanaal

TradeTrackers Real Attribution is de revolutie binnen Affiliatemarketing. Het motiveert publishers om campagnes extra te promoten op basis van eerlijke beloningen, toegevoegde waarde, transparantie en een hoger rendement. Adverteerders hebben nu de mogelijkheid om meerdere publishers per transactie te belonen, met als belangrijkste doelstelling: meer omzet!

Lees meer

Online bestedingen binnen Fashion groeien in het eerste kwartaal van 2017 met 30%

Nederlandse consumenten van 15 jaar en ouder hebben in het eerste kwartaal van 2017 € 5,55 miljard uitgegeven bij webwinkels, verdeeld over 44,43 miljoen aankopen. Zowel in online bestedingen als in online aankopen betekent dit een groei van 11% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Lees meer

LVMH opent deuren modeplatform 24sevres.com

24sevres.com is vandaag live gegaan in zeventig landen. De modewebshop biedt fashionista's merken uit het eigen portfolio, maar ook andere merken krijgen er een plekje.

Lees meer

Duitse Delivery Hero naar de beurs

Het Duitse Delivery Hero, moederbedrijf maaltijdbezorger Foodora, trekt naar de aandelenbeurs. Het hoopt met die beursgang ongeveer 450 miljoen euro op te halen, om zo de concurrentiestrijd met het Nederlandse Takeaway aan te gaan.

Lees meer

Deliveroo voegt duinzendste restaurant-partner toe

Nadat Deliveroo in slechts zes maanden het aantal restaurants met wie het in België samenwerkt heeft verdubbeld, verwelkomt ze nu haar duizendste partner in Leuven. 

Lees meer

Facebook nodigt bots uit in uw gesprekken

De social-mediareus die maandelijks meer dan twee miljoen uitgewisselde berichten telt met bots op zijn platforms, lanceerde nieuwe chatextensions die de gebruikers toelaten om bots uit te nodigen in hun groepsgesprekken. In plaats van een gesprek met een robot, nodigen de robots zichzelf uit in de gesprekken met uw vrienden.

Lees meer