Nieuws

Michel Schaeffer publiceert ‘Het geheim van bol.com’

Vandaag verschijnt het boek van oud-marketingdirecteur Michel Schaeffer van bol.com met daarin een persoonlijke geschiedschrijving van de ontwikkeling van bol.com.

Lees meer

Een vernieuwde webshop voor C&A

De voornaamste reden voor het redesign was de transformatie naar een cloud-based website, die nodig was voor het verbeteren van gepersonaliseerde applicaties. Voor die doelstelling moesten ze diep in de software duiken, dus dat was een mooie gelegenheid voor een complete herlancering inclusief het overschakelen naar een responsive site.

Lees meer

Meet Magento Belgium

Belgian evening (Belgian Beer and Fries!), Business Tracks, Technical Tracks and a Contribution Day. Those are the elements for the Meet Magento event in Belgium. Get tips and tricks from 32 speakers and boost your Magento Commerce knowledge. Get inspired by other merchants and talk to e-commerce experts. Visit: www.meet-magento.be !

Lees meer

Deliveroo viert zijn tweede verjaardag en onthult zijn lancering in twee nieuwe steden

De bezorgdienst van maaltijden, actief in België sinds september 2015 en al aanwezig in 7 Belgische steden -waaronder sinds enkele dagen in Brugge-, kondigt zijn nakende lancering aan in Waterloo en Kortrijk.

Lees meer

Shoptalk Europe 2017

Shoptalk Europa is het nieuwe topevenement op het gebied van retail- en e-commerce-innovatie en vindt van 8 t/m 11 oktober plaats in Kopenhagen

Lees meer

Dertig miljoen euro groeigeld voor Lesara

De online prijsvechter Lesara heeft dertig miljoen euro nieuw groeigeld opgehaald bij Amerikaanse en Europese investeerders voor verdere Europese expansie.

Lees meer

Ikea projecteert meubels in eigen woonkamer

Ikea komt met een nieuwe applicatie waarmee consumenten een meubelstuk door augmented reality in hun woning projecteren. Ikea Place toont de producten in 3D en op ware grootte.

Lees meer

Opleidingstraject 'Webshop Ondernemer'

Zaakvoerder of starter, ook jij kunt snel en doeltreffend een business uitbouwen op het web. Mede door individuele coaching zorgt de vernieuwde training ‘Webshop Ondernemer’ voor doordachte strategie, waarna je zelf de webshop creëert met eenvoudige tools. Zo speel je optimaal in op de groeiende tendens van online-verkoop.

Lees meer

Online bestedingen stijgen in de eerste 6 maanden van 2017 met 10% naar 4,9 miljard euro

Brussel, 7 september 2017 – Tijdens het eerste semester van 2017 werd er al 10 procent meer online gespendeerd dan in dezelfde periode vorig jaar. Vooral in bepaalde categorieën kopen Belgen steeds vaker online. In de categorie ‘computer en accessoires” bijvoorbeeld zien we maar liefst een stijging van 31 procent in online uitgaven tegenover hetzelfde semester vorig jaar. Dit brengt het aandeel van alle uitgaven die online gebeuren in deze categorie op 23 procent. Dit blijkt duidelijk uit de meest recente cijfers van BeCommerce Market Monitor.

Lees meer

Supermarkten zonder kassa?

Amazon, Auchan, Monoprix, Ahold Delhaize: ze testen allemaal kassaloze formules, al dan niet met succes. Zijn dat dan de supermarkten van morgen?

 

Lees meer