Raad van bestuur

Geert Kelchtermans

Director E-Transformation

Professionele ervaring

Na zijn Masteropleidingen in Economie en Internationale Politiek startte Geert in 2014 zijn carrière bij Belgacom als Product Manager IPTV.

Na een succesvolle lancering van Proximus TV in 2005 kreeg Geert al snel een leidende functie in het IPTV en convergentiedomein als Lead Manager TV. Met de ontwikkeling & lancering van TV Overal in 2010 was Proximus één van de eerste bedrijven om een volledige 3 schermenervaring aan te bieden voor het digitale TV aanbod (op tv, tablet en op het web).

In 2011 vervoegde Geert het marketing team van de Proximus groep en werd Head of Marketing Acquisition voor alle residentiële vaste (telefoon, internet & tv) en mobiele producten.

Door de confrontatie met digitale uitdagingen creëerde Proximus mid 2014 een nieuwe afdeling E-transformation. Geert werd hierbij benoemd als Director Digital Transformation & Studio. Het vooropgestelde doel moest het bedrijf verder digitaliseren op de verschillende touchpoints met klanten (vinden, kopen, service, onderhoud, ...) en een unieke customer experience creëren in een omnichannel omgeving.

Sleutels tot succes

"Customer first" denken

Leer snel, faal snel

Persoonlijke info

Nationaliteit: Belg

Inwoner van België

Geslacht: Man

Burgerlijke staat: Getrouwd

Aantal kinderen: 2

← Keer terug naar overzicht