BeCommerce in de Pers

Even een jurkje KOPEN ONLINE...

Zo shop je veilig én zonder miskopen op het web

 

Lees meer

PayPal’s honger naar nog meer groei in België

Het is de ambitie van PayPal om deel uit te maken van het dagelijks leven van de Belgische consument. PayPal biedt dan ook een naadloze betalingservaring voor online shoppers die weinig tijd hebben, maar veilig en gemakkelijk willen betalen. De afgelopen periode heeft de betaalaanbieder een aantal mooie initiatieven gelanceerd. Een gesprek met Jan-Willem Roest, General Manager Benelux & Ireland.

Lees meer

Online beautyshoppen zit in de lift: welke merken zijn het volgen waard?

De cosmeticawereld heeft een apart online bestaan: van snoeiharde reviews tot Instagrambeelden die doen dromen van een geslaagde date dankzij langhoudende lipstick. Welke merken zijn het volgen waard en waarom?

Lees meer

5 tips om milieubewust online te shoppen

Bestel jij sinds de opkomst van online shopping alles vanuit je luie zetel? Niets mis mee, want je bespaart een hoop tijd en moeite. Alleen kan jouw shopgedrag onbewust negatieve gevolgen hebben op het milieu.

Lees meer

Omzet e-commerce daalde in Wallonië met 6% in eerste kwartaal

De Belgische consumenten gaven in eerste kwartaal van 2019 online net geen 3 miljard euro uit (2,95 miljard). Dat is 8% meer dan een jaar eerder. Terwijl in Vlaanderen de omzet van de e-commerce in het eerste kwartaal van dit jaar fors groeide, was er tegen de trend in een omzetdaling in Wallonië en Brussel.

Lees meer