BeCommerce in de Pers

Belgen kopen steeds meer online

De Belgen spendeerden vorig jaar bijna 6 procent meer bij webwinkels dan in 2017 (zie grafiek). Daarmee ging de sector er voor het
zoveelste jaar op rij fors op vooruit. Zeker speelgoed, kleding en elektronica kopen mensen steeds vaker op het internet.

Lees meer

BeCommerce, partner van de Ecommerce Summit

Het doet Digimedia plezier dat het de vereniging BeCommerce, opgericht in 2005, mag rekenen tot de partners van de Ecommerce Summit, die sprekers zal verwelkomen van bedrijven als Ikea, Deliveroo, Brussels Airlines, Collishop, Delhaize en anderen.

BeCommerce wil bedrijven verenigen die op de Belgische markt actief zijn in de digitale handel, inbegrepen verkoop op afstand, ongeacht de sector, en het wil het vertrouwen van de gebruiker in digitale handel, inbegrepen verkoop op afstand versterken, en ook het imago van de sector.

Wil u de laatste e-commerce trends ontdekken? Neem dan deel aan de 6e editie van de eCommerce Summit, en network met meer dan 250 deelnemers in de namiddag van 26 maart. 25 sprekers zullen hun advies met u delen via onder andere client cases.

 

Is instagram de nieuwe winkel?

Instagram als één grote etalage. Wat begon als een onschuldige foto-app, is vandaag een gigantische winkel. Een die zelfs voorspelt wat je in de toekomst zult shoppen.

Lees meer

OOK BELANGEN VAN KLEINE SPELERS VRIJWAREN

Jan Vereecke is al enkele jaren lid van de raad van bestuur van BeCommerce, de vereniging van bedrijven die verkopen op afstand. Toen voorzitter Patricia Ceyssens eind 2018 besliste haar functie neer te leggen, was het logisch dat Vereecke haar als langstzittend bestuurslid zou opvolgen. “De vereniging is te belangrijk om ze los te laten”, zegt Vereecke.

Careers

De Belgische sectorvereniging voor webwinkels krijgt een nieuwe voorzitter. Jan Vereecke volgt Patricia Ceyssens op, die sinds 2012 de raad van bestuur voorzat. Vereecke zit al enkele jaren in de raad van bestuur van BeCommerce. Hij is onder andere de medeoprichter van Night of the Proms en is sinds 1997 managing partner bij het Antwerps Sportpaleis. 

 

Lees meer