Persberichten van BeCommerce

BeCommerce lanceert 5de editie van Shopping100, een overzicht van de 100 beste webshops in Belgiƫ

Brussel, 1 februari 2019 – Vandaag stelt BeCommerce de nieuwste editie van de jaarlijkse Shopping100 voor. De BeCommerce Shopping100 biedt een overzicht van de 100 beste webshops in het Belgische e-commerce landschap. Ter gelegenheid van deze ‘houten jubileum’ heeft BeCommerce, in samenwerking met Digicono.my de methodologie van de Shopping100 stevig vernieuwd. “Om de digitale voetafdruk van de webshops operationeel in België te meten, steunt de vernieuwde methodologie nu op acht objectieve en verifieerbare parameters”, verduidelijkt Sofie Geeroms, Managing Director van BeCommerce. Daarnaast delen de CEO’s van de beste Belgische webshops in deze edities ook inzichten, ervaringen en uitdagingen binnen de e-commerce.

Lees meer

Jan Vereecke volgt Patricia Ceysens op als voorzitter BeCommerce

Brussel, 14 december 2018 - BeCommerce stelt Jan Vereecke voor als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur. Vereecke werd vandaag door de voltallige Raad van Bestuur  voorgedragen om vanaf januari 2019 de voorzittersfakkel over te nemen van Patricia Ceysens, die de functie sinds 2012 uitoefende. Ceysens heeft als eerste voorzitter van BeCommerce de vereniging doorheen een belangrijke groeifase geloodst. Het voorbije decennium is de vereniging erin geslaagd om een Raad van Bestuur te engageren die gedragen wordt door ervaren professionals die de sector kennen én vertegenwoordigen.

Lees meer

Belgen spenderen steeds meer online: eerste drie kwartalen van 2018 reeds goed voor een totaal van 7,89 miljard euro

Brussel, 14 december 2018 - Belgen spenderen steeds meer online, dat blijkt uit de BeCommerce Market Monitor, een grootschalig onderzoek dat in opdracht van BeCommerce en met de steun van PostNL, Google en Worldline wordt uitgevoerd door GfK. Dit jaar werd reeds 7,89 miljard euro online gespendeerd, een stijging van 7 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2017.

Lees meer

Waarom je op Cyber Monday geweldige koopjes kan scoren

“België begint eindelijk de voordelen van e-commerce in te zien”, aldus Sofie Geeroms, managing director bij BeCommerce.

Lees meer

Waarom je op Cyber Monday geweldige koopjes kan scoren

“België begint eindelijk de voordelen van e-commerce in te zien”, aldus Sofie Geeroms, managing director bij BeCommerce.

Lees meer