Persberichten van BeCommerce

De beste webshops van Belgi√ę bekroond tijdens de BeCommerce Awards¬†

 Brussel, 19 mei 2017 – Gisteren vond de 12e uitreiking van de BeCommerce Awards plaats in het bijzijn van meer dan 300 professionals uit de sector. Deze awards worden toegekend door de Belgische vereniging van online handelaars aan de beste webshops van België. Van de 135 webwinkels die zich dit jaar ingeschreven hebben, werd LaRedoute.be op het einde van de avond verkozen tot de grote favoriet en ging de webshop naar huis met de prestigieuze BeCommerce Overall Award. De beste Belgische online winkel van 2017 krijgt dan ook de kans om BeCommerce te vertegenwoordigen tijdens de Europese E-Commerce Awards, die tussen 13 en 14 juni worden uitgereikt in Barcelona.

Lees meer

Commission must act now or add major payment obstacles for EU online merchants facing global competition

Ecommerce Europe remains strongly concerned about the European Banking Authority’s final draft RTS on Strong Customer Authentication. The European Commission must now make the necessary changes, or punish online merchants and their customers while putting at risk the competitiveness of the European e-commerce sector.

 

Lees meer

Ecommerce Europe welcomes the Bulgarian E-commerce Association

The Bulgarian E-commerce Association has joined Ecommerce Europe. With this recent addition, Ecommerce Europe, as the voice of the online merchants in Europe, further strengthens the representation of the Eastern European e-commerce market at EU level. 

Lees meer

BeCommerce vakjury maakt genomineerden bekend voor de BeCommerce Awards 2017

130 webwinkels meldden zich aan voor de elfde editie van de BeCommerce Awards. De kwaliteit van de cases t.o.v. voorgaande jaren is significant gestegen. De vakjury kwam de afgelopen twee dagen samen om de cases voor de vakjuryprijzen te beoordelen en maakte vandaag de genomineerden bekend. De publieksawards zullen door de klanten van de webshops gekozen tussen 25 april en 13 mei. De BeCommerce Awards uitreiking vindt plaats op 18 mei in het Koloniënpaleis van Tervuren.

Lees meer

Chinese markt steeds aantrekkelijker voor Belgische e-shopper

Consumentenbestedingen aan Chinese webshops stijgen met 63%

Brussel, 29 maart 2017 – De Belgische uitgaven bij Chinese webwinkels zijn in 2016 met 63% toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de BeCommerce verzameling, uit de BeShopping100 en de BeCommerce Market Monitor. Ook in de B2B-sector is de online aankoop van Chinese producten in opmars. Vorig jaar kochten Belgische B2B-bedrijven online voor € 100 miljoen euro producten in China.

Lees meer