PrestaShop

PrestaShop

PrestaShop is in 2007 opgericht en heeft als missie om webwinkelsoftware van wereldklasse gratis aan te bieden door middel van opensource-innovatie.

Momenteel gebruiken ruim 250 000 webwinkels PrestaShop technologie. Het bedrijf biedt gratis zowel gehoste als lokale softwareoplossingen waarmee winkeliers een volledig functionele webwinkel kunnen onderhouden tegen de laagst mogelijke kosten.

De opensource-community van PrestaShop omvat meer dan 850 000 ontwikkelaars, internetbureaus en partners uit de branche die elke dag innovaties bijdragen aan het platform. Door partnerschappen met belangrijke technologiebedrijven biedt PrestaShop toegevoegde waarde in de vorm van meer dan 3 500 modules die automatisch integreren met de PrestaShop software.

De software heeft gebruikers in meer dan 200 landen en is vertaald naar 65 talen, waardoor het de meest internationale webwinkeloplossing op de markt is.

PrestaShop heeft bovendien tweemaal de prijs voor beste opensource-bedrijf van Packt Publishing gewonnen, werd in 2013 eerste in de CMS-categorie van de Europese Bsoco-prijs en de winkelwagen werd in 2013 door winkeliers als beste beoordeeld in de opensource-competitie van EcommerceBytes.

Prestashop heeft kantoren in Frankrijk en US en is gefinancierd door XAnge Private Equity, Seventure Partners en Serena Capital. Voor meer informatie ga naar www.PrestaShop.com

Lid worden

Voor het aanvragen van het lidmaatschap van BeCommerce kunt u het online formulier invullen en het lidmaatschapsformulier downloaden (PDF) en per email versturen naar admin@becommerce.be.

Bij het invullen van dit lidmaatschapsformulier gaat u akkoord met ons Reglement en onze Gedragscode.

Stap 1 van de 5