Ecommerce Europe Trustmark

Ecommerce Europe Trustmark

 

Samen met Ecommerce Europe lanceert BeCommerce het Ecommerce Europe label. Ecommerce Europe vertegenwoordigt 75.000 webwinkels waarvan er meer dan 10.000 een nationaal betrouwbaarheidskeurmerk dragen zoals het BeCommerce-label.

Het Ecommerce Europe label is uitsluitend verkrijgbaar voor onze leden en wordt nu gratis aangeboden.

Waarvoor staat het Ecommerce Europe label?

De belangrijkste doelstelling van dit betrouwbaarheidskeurmerk is om de consument meer vertrouwen te geven in internationale online aankopen. We kunnen het vertrouwen van de consument met het Ecommerce Europe label stimuleren dankzij:

  • Een gemeenschappelijke set van regels in alle landen
  • Duidelijke communicatie over de gedragscode
  • Een betere bescherming van consumenten en handelaars
  • Een Europese klachtendienst voor de behandeling van geschillen

Het Ecommerce Europe label heeft een duidelijk herkenbaar logo. Klik op het logo om het certificaat met de gedragscode te raadplegen, waar u ook een verduidelijking van de rechten van de consument en de plichten van de handelaar terugvindt.

Meer dan 10.000 gecertificeerde webwinkels in Europa

Momenteel zijn in Europa 10.000+ webwinkels gecertificeerd door een nationale organisatie waardoor ze naast het BeCommerce Trustmark ook het Ecommerce Europe label mogen dragen.

Welke webwinkels mogen het label dragen?

Leden van BeCommerce mogen het Ecommerce Europe label toevoegen aan hun webwinkel. Gecertificeerde leden van BeCommerce zijn automatisch in overeenstemming met de regels van het Ecommerce Europe label.

Hoe werkt het?

De gecertificeerde leden (meer dan 10.000) van alle nationale organisaties die zijn aangesloten bij Ecommerce Europe mogen naast het Trustmark van BeCommerce ook het logo van het Ecommerce Europe label dragen.

Wens je het Ecommerce Europe logo te ontvangen?

Enkel ingelogde leden kunnen het logo downloaden via deze link: http://becommerce.be/nl/leden/ecommerce-europe-trustmark/logo. Je kan tevens een mailtje sturen naar label@becommerce.be.

Heef je geen inloggegevens? Word lid van BeCommerce en profiteer ook van alle andere voordelen!

Reacties (0)

Je kan de eerste worden die een boodschap in ons gastenboek achterlaat...