Ikea heropend webshop voor kleinere aankopen

"Naar aanleiding van de sterke vraag van klanten, die zich meer dan ooit thuis moeten voelen, heeft Ikea België besloten om de Belgische webshop gedeeltelijk te heropenen", vertelde de woordvoerder van de meubelgigant Julie Stordiau aan RetailDetail. 

Odoo + afbeelding en tekst

"Naar aanleiding van de sterke vraag van klanten, die zich meer dan ooit thuis moeten voelen, heeft Ikea België besloten om de Belgische webshop gedeeltelijk te heropenen", vertelde de woordvoerder van de meubelgigant Julie Stordiau aan RetailDetail. "Uiteraard houden we ons strikt aan de veiligheidsregels die door de nationale autoriteiten zijn uitgevaardigd om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen. Het is nu dus mogelijk om kleine aankopen te doen, die per pakketpost worden geleverd, volgens de op de website aangegeven levertijden. »

Concreet gaat het om verpakkingen met een maximale afmeting van 118 x 58 x 58 centimeter en een maximaal gewicht van 23 kilogram. "We blijven de situatie op de voet volgen en houden onze klanten via de online shop op de hoogte als er zich wijzigingen voordoen in onze online diensten. »

Bron

Dinsdag 31/03/2020