NLW20(NL) | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

E-Commerce: de 5 trends van dit moment

Dat de coronacrisis invloed op de maatschappij wereldwijd heeft moge duidelijk zijn. De wereld van e-commerce is hierop geen uitzondering. “E-commerce zat sowieso al stevig in de lift. Maar door de komst van het coronavirus zijn de online verkopen nog meer gestegen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Corona doet e-commerce sector ontploffen

In maart gingen plots alle niet-essentiële winkels in België op slot. Voor online webwinkels brak een nieuw tijdperk aan. Onverwacht en voor sommigen onder hen ook onvoorbereid: een stormloop aan bestellingen, maar ook aan online vragen.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bijna helft van Belgen shopt online via zijn smartphone

Ruim 45% van de Belgen gebruikt zijn smartphone om online te shoppen en bijna de helft onder hen kiest daarbij voor een app. Daarnaast geven lokale marktplaatsen consumenten meer vertrouwen, zo blijkt uit het Belgische Online Shopper Rapport van Safeshops.be.Leer meer
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Het helpen van handelaren bij het ontwikkelen van hun online business. Dat is waar het bij Heureca om gaat. Een website gelanceerd tijdens de opsluiting door de start up Ingenum uit Mons. In een paar klikken kan elke handelaar zijn eigen online bestelsite configureren en deze vervolgens dagelijks beheren.
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bent u van plan een e-commerce bedrijf te openen? Kleine tips

Is het u opgevallen dat tijdens de quarantaine de online verkopen zijn sterk gegroeid? 

Denkt u dat ook u op de golf zou kunnen surfen en uw eigen online bedrijf (of "e-commerce") zou kunnen openen? Of wilt u een online alternatief bieden aan uw "fysieke" klanten?
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bescherming van uw e-commerce tegen cyberaanvallen

Op 23 september sprak onze Cybersecurity lead, Cédric Mauny, op het evenement PIN CODE van Legitech over het thema "E-Commerce: Een risicovrije activiteit?" Hij sprak over de grote uitdagingen voor e-commercespelers in het licht van cyberdreigingen.    

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De app die informeert over prijsverlagingen


De mobiele applicatie van Mosc, die deze zomer werd gelanceerd, stelt klanten in staat om in één oogopslag prijzen te vergelijken in verschillende webwinkels en op de hoogte te worden gebracht van eventuele prijsverminderingen.


Leer meer
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Online verkoop: volgens minister Muylle zijn de klachten meer dan verdubbeld.

In een vraag van een N-VA-afgevaardigde in de Commissie Economie van de Kamer zei minister van Economische Zaken Nathalie Muylle (CD&V) dat het aantal klachten over online verkoop tussen de eerste acht maanden van 2019 en dezelfde periode in 2020 meer dan verdubbeld was.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kunstmatige intelligentie in e-commerce wekt wantrouwen op

De Covid-19-crisis heeft technologische innovaties in de fysieke en online handel gestimuleerd. Maar klanten zijn wantrouwig ten aanzien van kunstmatige intelligentie.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

ENTER: E-commerce binnen handbereik

Online verkoop, website en sociale netwerken: de winkels van vandaag zijn gekoppeld.