NLW20(NL) | BeCommerce

Newsletter W#29 NL

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

BeCommerce: “Winkelhieren is principeel fout”

Winkelhieren is “principieel fout”, vindt Sofie Geeroms van  BeCommerce . De belangenorganisatie voor onlinehandel pleit er in een open brief voor om meer de grenzen te verleggen, letterlijk en figuurlijk, en haalt uit naar “aangepraat moreel schuldgevoel”.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De onlineverkoop compenseerde niet de sluiting van Europese modezaken

Europese modewinkels genereren momenteel de helft van hun gebruikelijke omzet, zo blijkt uit een onderzoek van Cross-Border Commerce Europe op vrijdag. De online verkoop is gestegen, maar ze verwachten nog steeds een totaal verlies van 35% ten opzichte van 2019.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

5.000 euro voor Gentse zelfstandigen die webshop bouwden tijdens coronacrisis


Een kleine ondernemer die tijdens de coronacrisis investeerde in een webshop,

een bakfiets of een ander ‘nieuwbusinessmodel’ kan dit najaar in Gent 5.000 euro terugvragen.

Leer meer
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De coronacrisis heeft een versnelling in e-commerce veroorzaakt, maar die versnelling was vorig jaar al in gang gezet. In 2019 groeide de onlineverkoop in Europa met 14,2%, dit jaar wordt een toename van ‘minstens’ 12,7% verwacht.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bpost wilt duurzame pakjes


Mechelen wordt de komende twee jaar proeftuin voor een pilootproject van bpost waarbij op een duurzame manier pakjes tot bij hun bestemmeling geraken.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Het Verenigd Koninkrijk maakt een ommekeer op Huawei na Amerikaanse druk.

De Britse overheid geeft telecombedrijven tot 2027 de tijd om de technologie van de Chinese firma uit hun 5G-netwerken te verwijderen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Google Cloud Chief vindt kansen in pandemie voor klantverbinding

Google Cloud rent om nieuwe eigenschappen en de diensten uit te rollen die op het helpen van zijn ondernemingsklanten bedrijfs continuteit tijdens de coronaviruspandemie, met inbegrip van een nieuw veiligheidsproduct worden gericht dat wordt verondersteld

om Dinsdag, bovengenoemde Thomas Kurian, president van de eenheid van Google LLC te lanceren.


Leer meer
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Coolblue breidt uit naar Duitsland


De Nederlandse webwinkel Coolblue breidt zijn activiteiten uit naar Duitsland. In de regio Düsseldorf zet de onlineverkoper van elektronica en witgoed een bezorgnetwerk op, waar ook eigen winkels en een installatiedienst deel van gaan uitmaken.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Orderchamp breidt uit naar Frankrijk


Online groothandelsplatform Orderchamp heeft de stap gemaakt naar Frankrijk. Online en fysieke retailers kunnen zich vanaf vandaag gratis aanmelden als online inkoper, zo meldt het bedrijf in een persbericht.