JBC VERKOOPT MATCHING MONDMASKERS

In de komende periode zal het onmogelijk zijn om aan de mondmaskers te ontsnappen. Met andere woorden, het is beter om te kiezen voor vrolijke kleuren en patronen

Odoo + afbeelding en tekst

In de komende periode zal het onmogelijk zijn om aan de mondmaskers te ontsnappen. Met andere woorden, het is beter om te kiezen voor vrolijke kleuren en patronen... Daarom zal de Belgische kledingketen JBC vanaf midden mei stoffen mondmaskers met bedrukte uilen verkopen en kiest ze ook voor zero waste door te werken met het overschot aan stof uit de zomercollectie. Alle winst wordt gedoneerd aan de non-profit organisatie Le Traversier.

Nu bepaalde activiteiten in België geleidelijk weer op gang komen, is het dragen van een mondmasker aan te bevelen en in bepaalde omstandigheden zelfs verplicht. Vanaf 4 mei is het dragen van een mondmasker bijvoorbeeld verplicht in het openbaar vervoer voor alle gebruikers vanaf 12 jaar. Het dragen van een mondmasker is ook verplicht op de werkplek als het niet mogelijk is om een afstand van 1,5 meter aan te houden. In een later stadium zal het ook op scholen de norm zijn.

"Er is momenteel een enorme vraag naar mondmaskers en het ziet er naar uit dat we ze nog lang zullen moeten dragen", zegt Ann Claes, CEO van JBC. "Mensen willen niet elke dag dezelfde outfit dragen, en zullen ook een verscheidenheid aan maskers willen. En het is nog leuker als je mondmasker bij je outfit past. Zelfs kinderen zullen het geweldig vinden om een masker te dragen met dezelfde vrolijke opdruk als hun jurk of T-shirt. » 

Bron: PUB

Vrijdag 15/05/2020