NLW223(NL) | BeCommerce

 Innovation Digital Awards : editie 2020

 

Heeft u een digitaal e-commerce of e-business project? Als u een student-ondernemer of de eigenaar van een start-up bent, dan is deze wedstrijd iets voor u! 

Odoo + afbeelding en tekst

 

De afgelopen 5 jaar heeft de Innovation Digital Awards de digitale innovatie, in al zijn diversiteit, binnen ons land bevorderd, of het nu gaat om de vrucht van een start-up of een jonge student. Het populariseren en promoten van e-projecten en de spelers ervan, en tegelijkertijd de deelnemers confronteren met de realiteit van het vakgebied, zijn de doelstellingen van deze wedstrijd.


De IDA zal een prijs uitreiken in 2 categorieën: de eerste aan student-ondernemers en de tweede aan start-ups. De twee winnaars van de wedstrijd profiteren van de zichtbaarheid in de media via een persverslaggeving over de projecten, maar ook van de IT-begeleiding van onze partner NSI, om nog maar te zwijgen van € 50.000 aan reclame.


Laat uw aanwezigheid voelen!


Heeft u een digitaal e-commerce of e-business project? Als u een student-ondernemer of de eigenaar van een start-up bent, dan is deze wedstrijd iets voor u!


U heeft tot 18 oktober de tijd om uw aanvraag in te dienen via www.innovationdigitalawards.be. Op 22 oktober worden 6 projecten geselecteerd, drie per categorie. Zij zullen vanaf 2 november in alle kranten van de Sudpresse-groep worden belicht.


Van 21 oktober tot 17 november kan het publiek stemmen op hun favoriete project! Deze stemmen tellen voor 25% van het eindresultaat. De overige 75% wordt toegekend door een selecte jury van deskundigen, na een presentatie op basis van een businessplan.


De prijsuitreiking is gepland voor 26 november, in Sudpresse in Namen.


Informatie en voorwaarden op www.innovationdigitalawards.be 
Bron

04/09/2020