NLW30 | BeCommerce
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

België blijkt e-commerce-kampioen

Volgens de jaarlijkse Barometer van de Informatiemaatschappij van de FOD Economie blijkt dat Belgische bedrijven in 2019 een derde (32,6 procent) van hun omzet haalden uit online verkoop.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Ook PostNL worstelt met pakjesdrukte


PostNL haalt 5 procent van de pakjes die webwinkels klaarleggen niet meer op. Dit komt door de enorme drukte van de feestdagen en de groei van online aankopen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Luxe winkels hebben te lijden onder de " koop alleen " regel: "Vrouwen willen alleen de mening van een echtgenoot of een vriendin."


Luxe is een verademing voor de economie, het laat grote marges toe op een kleine hoeveelheid artikelen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Nickel zal in 2022 in België debuterenOndanks het succes van BNP Paribas, zal België binnenkort een nieuw merk hebben, dat Nickel heet, onder zijn grote economische spelers. Het is al aanwezig in Spanje en Frankrijk, maar zal binnenkort ook in Portugal worden gelanceerd. De ontwerpers zijn niemand minder dan Fransen.
Leer meer
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

De rush op e-commerce wordt bevestigd, maar dit verschijnsel ivm cash is gloednieuw


De tweede golf markeert de trend in het online winkelen. Het is en blijft de grote winnaar van het moment en voor onbepaalde tijd. Niemand weet wanneer deze crisis zal eindigen, maar één ding is zeker: onze koopintenties zijn niet meer die van het verleden.
Leer meer
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Nieuw UNIZO E-commercerapport giet opmars e-commerce bij zelfstandige handelaars in concrete cijfers

UNIZO's nieuwe verslag over e-commerce verwijst naar de vooruitgang van e-commerce onder zelfstandige winkeliers in concrete cijfers: "55% verkoopt online, 70% doet aan sociale verkoop".
Vijf voordelen van het laten vertalen van uw website


Houd er rekening mee dat voor onlinewinkeliers in veel landen lokale vertaling essentieel is. Dit zorgt voor meer interactie. Online gevonden worden behoort tot de voordelen.Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Online shopping tax voor New Yorkers?


De beroemde Franstalige Belgische zender RTL TVI en DPG media zijn de eerste spelers die van dit kwaliteitslabel profiteren. De eisen waaraan moet worden voldaan zijn met VIA overeengekomen op basis van strenge normen. 
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Bescherming betekent ook dat u de consument in staat stelt de juiste keuzes te maken.

Europa stelt de consument in staat om goede keuzes te maken. Tussen 1972 en 2020 is de wet in de richting van de consument en de koper gegaan. Met name betekent dit dat men een online gekocht product kan retourneren, een gratis garantie van twee jaar ter bescherming tegen elk defect artikel, ook grensoverschrijdende fraude.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Adverteerders besteden meer aan Black Friday


Dit jaar is er 1,1 miljoen euro meer uitgegeven aan offline advertenties rond Black Friday dan vorig jaar, dit blijkt uit cijfers van media registratiebureau Adfact. Vooral op radio en televisie werd er meer geadverteerd.